фокусирајте се на квалитетот
камион за чистење на патишта
РС чистачи

За нас

Nantong Ruilian Environmental Protection Equipment Co., Ltd. Основана е во 2014 година и се наоѓа во Нантонг, Кина.Фабриката зафаќа површина од 40,3 хектари, со вкупни инвестиции од 120 милиони јуани и вкупна градежна површина од 18.000 метри квадратни, таа е производствена компанија со висока технологија која интегрира истражување и развој, производство продажба и услуги на опрема за чистење.

Работилница

ПОЧЕСЕН СЕРТИФИКАТ

Обезбедување на квалитет
рулијански
  • Деловна лиценца
  • Сертификат за патент
  • Системски сертификат
  • Уверение за оценка
  • сертификација
  • сертификација1
  • сертификација2
  • сертификација3
  • сертификација7
тим

жешкопроизводи

Вестиинформации

Прочитај повеќе